Plurals höstting 08

Tack för ett underbart projekt i Plurals anda uppe i Östersund! Vi ser nu fram emot våren och UngKulturDagarna där vi får chans att ses igen, tills dess håller vi alla kontakten på plural.se
Tack för ett underbart projekt i Plurals anda uppe i Östersund! Vi ser nu fram emot våren och UngKulturDagarna där vi får chans att ses igen, tills dess håller vi alla kontakten på plural.se

Charlie signar nästan off

 

Så var det över. Efter att ha riskerat livet både i bil på väg mellan fyra städer och genom att diskutera våra politiska ståndpunkter är vi åter hemma, helskinnade. Det var en stökig färd, men med övervägande trevliga tider. Vi har lärt oss en hel massa om hur framtida marknadsföring kan se ut, och vi har sett till att ta vara på våra kreativa impulser under tiden för att göra projektet bättre under genomförandet. Nu återstår det bästa, där vi får sätta alla bra idéer på papper. Framtiden är ljus!

Livestreaming från Hösttinget

För dig som inte är på plats, kolla in vad som händer på Hösttinget i Östersund genom vår livestreaming. Klicka HÄR.

Charlie on Tour

Hej nu är vi äntligen ute på vår lilla tour. Vi besökte Karlstad under måndagen till tisdagskvällen där vi var på Mitt i City. Där hade vi vårt tält uppsatt med pepparkakor och flyers. Vi hann även med att bekanta oss med några av Karlstads kända statyer. Dessa fick AF-t-shirts mot kylan. Allt för marknadsföringen.

Vi har hunnit med att träffa massa kul personer; funkrävar, Depeche Mode-fans och kids. Vissa för pepparkakor, vissa för information. Många grubblar över när nästa band släpps och vilka som kommer. Har hört rykten om några sjyssta akter men vi får la se.   

 

Nu har Jakten börjat

Många har glatt sig åt och gett sig ut på letandet efter biljetten. Någon har redan nu hunnit hitta första biljetten. Men vem det är hemligt och det finns fortfarande fler ute.

Under dagarna tre har vi varit i Stockholm. Här har vi gått i karnevaltåg med bandare och flyers. Spridit glädje och tjoat om Arvikafestivalen. Vi hann även med en tripp ute vid Das Boot som var i dagarna, där vi släppte av Mattias för partaj och där vi antagligen fick mest napp. Ni som kom på Das Boot kommer ju självklart på Arvikafestivalen.

 

Ikväll beger vi oss vidare till Sköna Göteborg.

Hoppas vi ses där // Team Charlie