Charlie on Tour

Hej nu är vi äntligen ute på vår lilla tour. Vi besökte Karlstad under måndagen till tisdagskvällen där vi var på Mitt i City. Där hade vi vårt tält uppsatt med pepparkakor och flyers. Vi hann även med att bekanta oss med några av Karlstads kända statyer. Dessa fick AF-t-shirts mot kylan. Allt för marknadsföringen.

Vi har hunnit med att träffa massa kul personer; funkrävar, Depeche Mode-fans och kids. Vissa för pepparkakor, vissa för information. Många grubblar över när nästa band släpps och vilka som kommer. Har hört rykten om några sjyssta akter men vi får la se.   

 

Nu har Jakten börjat

Många har glatt sig åt och gett sig ut på letandet efter biljetten. Någon har redan nu hunnit hitta första biljetten. Men vem det är hemligt och det finns fortfarande fler ute.

Under dagarna tre har vi varit i Stockholm. Här har vi gått i karnevaltåg med bandare och flyers. Spridit glädje och tjoat om Arvikafestivalen. Vi hann även med en tripp ute vid Das Boot som var i dagarna, där vi släppte av Mattias för partaj och där vi antagligen fick mest napp. Ni som kom på Das Boot kommer ju självklart på Arvikafestivalen.

 

Ikväll beger vi oss vidare till Sköna Göteborg.

Hoppas vi ses där // Team Charlie

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback