Projekt 2

Imorgon, måndag 3/11, påbörjar Galaxen Creative Team 5 sin andra längre projektperiod under hösten. I fem veckor kommer de att jobba med projekt beställda av organisationer med ett nationellt upptagningsområde. Detta betyder att projekt också kommer att genomföras på nationell nivå.

Det kommer att krävas större uthållighet, struktur, energi och känsla för kvalitet på så väl resultat som process från samtliga.
Det kommer att vara viktigare än någonsin att jobba tillsammans som en grupp, se styrkor istället för svagheter och lösningar istället för problem.


Beställda projekt

Projektnamn: Höstting
Projektbeställare: Plural (hemsida)
Kort bakgrund: Hösttinget är en nationell träff för Plurals medlemmar och är Plurals inspiration- och utbildningsdagar. Hösttinget har även ibland varit en träff där vi har initierat många av våra kulturpolitiska kampanjer. Den mest framgångsrika kampanjen var Kulturelitkampanjen 2005 då Plural för första gången delade ut kalkonpriset ”Kulturelitpriset” till Dramatens chef, Staffan Valdemar Holm.
Galaxen Creative har anlitats för att planera och genomföra ett Höstting som ska ge arrangemanget ett uppsving kvalitets- och besökarmässigt.
Projektgrupp: Elin Larsson, Sverker Lindeberg, Johnny Mattsson

Projektnamn: Gatuteaterns Dag
Projektbeställare: Unga Teaternätet (hemsida)
Kort bakgrund: Gatuteaternsdag (förkortat GTD) är ett arrangemang som syftar till att återta det offentliga rummet och fylla det med scenkonst mitt i konsumtionens julrush.Tanken med Gatuteaternsdag är att sprida medvetenhet om gatans betydelse genom att fylla den med alternativa utryck.
Galaxen Creative har anlitats för att planera och genomföra Gatuteaterns Dag '08.
Projektgrupp: Emelie Envall, Erik Malm, Linda Forså


Projektnamn: Arvikafestivalen and the Golden Ticket
Projektbeställare: Arvikafestivalen (hemsida)
Kort bakgrund: GC har fått i uppdrag att marknadsföra eventet ”Arvikafestivalen and the Golden Tickets” i tre svenska städer. P g a sekretess kan vi inte gå ut med mer information om projektet.
Projektgrupp: Bo Jenner, Jakob Molander, Mattias Carlsson, Ewelina Fransson




Följ arbetet med projekten och mycket annat från Galaxen Creative här på bloggen.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback