Galaxen Creative på turné

Galaxen Creative avslutar första delen av höstterminen med att ge sig ut i landet på turné. Syftet var att bli inspirerade och att besöka personer, organisationer och företag som på ett eller annat sätt gör världen lite bättre, roligare eller mer kreativ. I minibuss och tåg tog vi oss först till den kungliga huvudstaden där vi började med ett besök på 75-åringen Riksteatern. Rikshusets egen rundvandringsexpert Mireille höll i taktpinnen och så stötte vi på Jens från våra polare på Plural.
Från Riksteatern i Hallunda tog vi oss vidare till i den kreativa oasen Botkyrka till Sveriges första cirkusby där vi halvt om halvt överraskade några av byns boende. Byn möjliggjordes av föreningen 7 vagnar, Botkyrka Kommun och det kreativa förortsparadiset Subtopia.
Innan vi avslutade vår dag i Stockholm med ett besök i Sickla hos team 1 på Kaospiloterna i Stockholm hann vi också med en fika och en presentation av Kvartersbion i Hornstull som Folkets Hus och Parker håller på att rusta upp. Besöket på Kaospiloterna bjöd på diskussioner om likheter och skillnader, en hel del frågor och god dryck.

      
Kaospiloterna Sthlm             GC Team 5 och KP Team 1


Från öst tog vi oss västerut till Göteborg. Här tillbringade vi hela förmiddagen hos KV07 på Kultuverkstan. De tre timmarna fylldes av presentationer, ett kreativt uppdrag att lösa tillsammans och cafébordsdiskussioner om projektledarskap, framtid och samarbetsmöjligheter.

I Göteborg sammanstrålade vi också med vår syskonutbildning Creative Feminism som när vi åkte österut till Stockholm tog vägen västerut till Oslo för att genomföra en föreläsning om ledarskap och kön.

Innan det var dags att hoppa in minibussarna igen tog vi en sväng förbi Tredje Långgatan och managetmentföretaget Kreaktivitet.

      
Workshop Kulturverkstan
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback