Pimpa mitt hus

Den andra projektgruppen skriver om struktur. Struktur är ett bra ord och det är ännu bättre om man faktiskt använder sig utav det och inte bara pratar om det. Och det har vi gjort.

 

I slutet av förra veckan kände vi att vi stod och hoppade på samma ställe hela tiden utan att veta hur vi skulle ta oss därifrån och vidare. Vi beslöt oss för att dela upp projektet och bli huvudansvariga för ett varsitt projektområde. Självklart betydde inte detta att vi inte skulle låta de andra få ta del av vad vi gjorde, för det skulle de självklart få. Och det gör de. Bara för att vi har delat upp oss så har vi inte slutat att fungera som en grupp. Det kanske är så att vi har börjat fungera ännu bättre ihop istället eftersom vi nu fokuserar på olika saker och inte längre stirrar oss blinda på en och samma.

 

Vi har också insett att begränsningar är bra. I alla fall just nu. Vi har förstått att vi inte kan genomföra alla idéer som kommer till oss, för det räcker inte projekttiden till. Vi fokuserar istället på tre huvudämnen och ser till att de blir bra och ordentligt gjorda. Kvalitet framför kvantitet heter det ju faktiskt.

 

Så efter all denna insikt är halva tiden av projektet kvar och den tiden ska vi använda till att göra något riktigt bra!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback