Uppdrag: Världens Barn!

Hej och Hå!

Nu har vi jobbat med vårat projekt i nästan 2 veckor, och jag måste säga å min grupps vägnar att det fortfarande är fruktansvärt kul! 
 
Insamlingen för Världens Barn kunde ha gått bättre utan den pågående finanskrisen, men vi finner folk mycket givmilda trots detta!
 Vårat uppdrag är att dra in så mycket som möjligt till Världens Barn, och vårat mål är uppsatt till 50.000. Det är ganska högt, men bättre det än att satsa mittemellan. Nu har vi alltid något att sträva efter!
 
Projektgruppen Världens Barn består av mig (Erik Malm), Jakob Molander och Sverker Lindeberg. Komunikation oss emellan har fungerat smidigt genom hela projektet, och vi har inte haft några inre stridigheter. Vi har även delat upp jobbet bra emellan oss, och fokuserat på det som har varit viktigast och mest prio.
 Om det har varit något som tyngt oss är det att vi har tagit på oss alltför mycket jobb! Det vi har gjort kanske inte har varit perfekt, och vi kanske kunde ha gjort mindre saker, med ett bättre resultat! Men vi finner icke att vi famlar i mörker...
 Men just nu känns det riktigt målinriktat och vet precis vad vi ska göra, och att det bara är att göra det!
Det är inte svårt att motivera oss och andra med detta projekt!
 
Vi  känner att vi brinner för det vi gör, att det är en stor angelägenhet för oss och andra! 

Gruppen har kontaktat dom flesta inom Värmland, och det känns som dom flesta har försökt bidra med sin kunskap, erfarenhet och medmänsklighet.
 
Vi har redan haft ett event för att samla in pengar, detta genom ett Street Performance på Marten. Detta inbringande sköna 4000 pickadoller! Stort tack till Ismael Ataria, Daniel Anderson (Clowns in the factory) och Blue Fox, ni är grymma!

Nu ska vi ut och göra en grym avslutning på vårat projekt, och vi ska engagera alla här i Arvika för Världens Barn!

 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback