En röjig start för Team 5

Vi fick en fin början på utbildningen och det första pilotprojektet är nu avklarat. Det har varit relativt fritt från motgångar men med vissa undantag, som t.ex. trumsetet vilket det verkade vila en förbannelse över.



Vi började veckan med att spåna galna idéer kring olika arrangemang. Jens och Jens från Plural kom och peppade upp oss till topp och skruvade våra hjärnor till max. De berättade om sina erfarenheter och lät oss genomföra olika kreativitetsövningar. Efter en och en halv dags workshop så hade vi kommit fram till ett tema och börjat arbeta med planeringen.



Vi beslutade att göra en klubb i jazz- och rockabilly-anda med en rökig och riktigt skön stämning. Jakten på ett rockabillyband kunde börja! Det skulle visa sig vara en utmaning att boka ett band som kunde tänka sig spela för den budget vi hade. Ytterligare en svårknäckt nöt var att fixa en DJ som kände sig bekväm med att spela musik i 40/50/60-talsstuk.







När fredagen närmade sig och det verkade gå allt trögare att fixa musiken fick vi till sist tag på ett band vid namn Wild Rooster. De rockade Ritz och verkade aldrig vilja gå av scenen. Kvällen inleddes också av ett schysst jazzband från Ingesunds Musikhögskola, och det var en avslappnad men peppad stämning.

Sammanfattningsvis kan vi väl säga att kvällen bestod av ett jävla röj!

Över och ute  //Emelie, Linda, Jakob, Johnny och Mattias



Kommentarer
Postat av: Mattias

götta! gillar inte riktigt hur ni gjorde med bilderna men vad ska man göra ^^

2008-09-15 @ 21:15:56
URL: http://hetzz.blinkenshell.org/blog
Postat av: Robin

Uh, man tackar och bockar för ett rackarns danskalas. slut i beina och skavsår i örona. Dretbra start!

2008-09-22 @ 21:44:28


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback